Plezieratelier | Workshop CD opnemen
class="pirenko_portfolios-template-default single single-pirenko_portfolios postid-24 wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12 vc_responsive"

Zingen en Opnemen

De Muzikale Workshops die je kunt volgen bij het Plezier Atelier

Zingen en opnemen | duur: 1,5 uur | € 20,00 p.p.| basisprijs € 150,00

Een CD waarvan er maar ééntje is! Met elkaar zingend en spelend een geluidsopname maken in het knusse atelier-studio. Wat een feest!

Samen één lied instuderen én opnemen of meerdere liederen zingen en opnemen…
En dat allemaal onder begeleiding van atelierpianist Ernst de Vogel. (dus live muziek!) We beginnen met leuke oefeningen waarbij je lijf en daarmee ook je stem losmaakt. Lekker inzingen en dan; los! Er zijn heel veel liederen waaruit een keuze gemaakt kan worden maar misschien hebben jullie wel een speciaal verzoek of een eigen lied? We pluizen het graag met jullie uit. Even een pauze met koffie en/of thee en iets lekkers en dan; de opname.

Plezier Atelier bewerkt liedjes voor jou als je dat wilt, of maakt samen met jullie nieuwe teksten op bestaande melodieën. Dus, zin in zingen? Kom naar het Plezier Atelier!

Neem je eigen CD op en ontwerp je eigen CD-hoes: | duur: 2.5 uur| 
€ 27,50 p.p.| basisprijs € 200,00

En nog mooier wordt het als je samen, de inlay voor de CD maakt.

Dit programma heeft een uitbreiding op het hiervoor vermelde arrangement. Naast muzikaal ook creatief aan de slag met het ontwerpen van de ‘inlay’ voor de CD. Jullie schetsen en tekenen en/of schilderen en Plezier Atelier zorgt dat jouw ontwerp op de inlay van jullie eigen CD komt te staan. Op de Inlay mag een groepsfoto natuurlijk niet ontbreken! Compleet arrangement met 1 CD met opdruk, inlay en bewerkt lied. Arrangement te boeken van 1 tot ca. 35 personen. Meer dan 10 personen of meer liederen opnemen? mail ons voor een prijsopgaaf!

Een unieke CD met een geweldige herinnering!

geluidsopname studio

Interesse in één van deze workshops?

.

Details